Prijsvraag


Win 2 Hoofdtribunetickets t.w.v. € 69,00 per stuk!

Jetzt geht’s los! De ‘Deutsche Tourenwagen Masters’ komen van 19 tot en met 21 juli 2019 voor het eerst naar het TT Circuit Assen! Met nieuwe 620 Pk- turbomotoren blazen de ruim 300 kilometer per uur snelle coupéversies van Audi, Aston Martin en BMW voor het eerst over de TT-baan in wat ook wel de Formule 1 van de toerwagens genoemd. Dit is een autorace waar de eeuwige rivaliteit tussen de grote Duitse merken voelbaar is! Met speciale merkentribunes, handtekeningsessies, posters, fanvlaggen en ‘pit views’. Van de nieuwste en snelste modellen voor op de weg, tot de DTM kampioenschapsmachines van weleer. Het TT Circuit Assen wordt door velen beschouwd als het ‘mekka van de motorsport’. De baan staat bekend om het vloeiende verloop en de verkante bochten.

19-21 JULI 2019 - CIRCUIT ASSEN – DTM-ASSEN.COM
Kaartprijzen:
> vrijdag 19 juli: € 10,00
> zaterdag 20 juli: vanaf € 39,00
> zondag 21 juli: vanaf € 39,00
> weekend: vanaf € 49,00
Kijk voor meer informatie op DTM-Assen.com

WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN - WIN

Trucks Magazine geeft maar liefst 2x Twee Hoofdtribunetickets (inclusief paddock toegang) t.w.v € 69,00 per stuk weg. Winnen? Geef antwoord op onderstaande prijsvraag en vul het deelnameformulier in!

Prijsvraag: Welk automerk is dit jaar nieuw in de DTM?

Klik hier voor het deelnameformulier 

 

 

Actievoorwaarden: Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn of verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben. De tickets worden per post verzonden aan de winnaars en zijn niet  inwisselbaar voor een ander evenement, of uit te keren in geld, of voor andere producten, diensten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.