Lady Truckers Day


 

In 2022 vond de Lady Truckers Day in Barneveld alweer voor de vierde keer plaats. Op het terrein van de firma Jonker & Schut B.V. werden de dames op de zaterdag warm onthaald door trainer/rij-instructeur Frits van Amerongen (ofwel FVA). Dit was geen dag van nagels lakken of hoe draag je hoge hakken? NEE, dit was een serieuze Code 95 theoriedag. Georganiseerd door Christa van Trommelen in samenwerking met Frits.

Aanbod kwamen onder andere "Return Home Vehicle" en de "15 werkuren op een dag". En hoe zit het eigenlijk met je rusttijden? Wat is de minimale rusttijd? En de maximale rusttijd? Alles kon gevraagd worden aan Frits en zijn collega Bas, die er voor deze dag speciaal bij aanwezig was. Het was hard werken, maar de dames sloten de dag succesvol af met een uitgebreide barbecue, mogelijk gemaakt door een gespecialiseerde barbecue- en buffettenleverancier.Ook werden de 12 deelnemers nog getrakteerd op een goedgevulde goody bag voor thuis en in de vrachtwagen. Kortom, een leuke en gezellige dag, waarbij alle dames succesvol de theorie hebben doorstaan. Lijkt jou het leuk om hier als vrouwelijke chauffeur ook eens bij aanwezig te zijn? Geef je dan op via de Facebookpagina van de Lady Truckers Dag Code 95.

Jantine was er namens TrucksMagazine.nl bij aanwezig en dankt iedereen voor deze belevenis. Benieuwd naar meer reportages? Neem een kijkje op haar website www.hobbyfotogravejantine.nl

Foto: Even Christa in het zonnetje zetten, want dankzij haar was het weer mogelijk!