Abo Met Schaalmodel


 

Word abonnee en pak dit schitterende schaalmodel mee:
* Ja, ik word abonnee van Trucks! Ik betaal € 79,00 en ontvang het IMC Mercedes Racing schaalmodel
* Ja, ik wil ook de TrucksCard t.w.v. € 4,50 voor 10% korting in de Trucks Voordeelshop
* Eenmalige toeslag verzendkosten voor België € 10,00

Klik hier voor aanmelding

Betaling:
Het verschuldigde bedrag kunt u zelf overmaken op onze rekening. In verband met de nieuwe SEPA-regels, vervalt de mogelijkheid tot een eenmalige machtiging. Overschrijven in Europa gaat voor iedereen via IBAN en BIC. Wij verzoeken, ook voor betalingen vanuit België, uitsluitend onderstaand bankrekeningnummer te gebruiken:

IBAN            : NL11 INGB 0007 1813 14            BIC: INGBNL2A
Op naam van: Powerline BV
                      J. Keplerweg 8-C
                      2408 AC  Alphen aan den Rijn (Nederland)

Indien bekend, vermeldt s.v.p. het lidnummer. Zo niet, geef dan naam van de abonnee mee in de omschrijving bij de betaling.

Abonnementsvoorwaarden:
Een abonnement op Trucks, het zwaarste blad van Nederland, kan op ieder gewenst moment ingaan. Een welkomstgeschenk is alleen van toepassing bij aanvang van een nieuw abonnement. Niet bij hernieuwing (wanneer u eerder abonnee bent geweest) en niet bij verlenging (wanneer u reeds abonnee bent). Het welkomstgeschenk wordt binnen 3 weken, na ontvangst van uw betaling, toegezonden.

Abonnementsverlenging:
Voor verlenging ontvangt u automatisch, ca. 4 weken voor vervaldatum, onze factuur per post of per email tegen regulier tarief (abonnement € 43,50 of met TrucksCard € 48,00). Wij verzoeken deze binnen 14 dagen aan ons te voldoen, onder vermelding van klant- en factuurnummer. Voor de betaling, ook vanuit België, graag bovenstaand rekeningnummer gebruiken.

Abonnementsbeëindiging:
Een abonnement wordt aangegaan met een minimale looptijd van één jaar. Wanneer u besluit het abonnement op Trucks Magazine niet voort te zetten, verzoeken wij dit minimaal 2 maanden vóór de vervaldatum schriftelijk (of per email) aan ons kenbaar te maken. U ontvangt binnen twee weken onze reactie, met daarin vermeldt tot en met welke Trucks-uitgave u ontvangt (en indien van toepassing, tot wanneer u de TrucksCard kunt gebruiken).