Agenda


Autominiaturenbeurs Eindhoven

23-10-2022 van 10:00 tot 15:00 uur. Sporthal De Genderbeemd, Sterkenburg 616, Eindhoven

Op 24 oktober 2021 organiseerden WB evenementen een geslaagde eerste editie van deze beurs met 65 deels internationale standhouders. Dit krijgt in 2022 dan ook vervolg met een voorjaars- en najaarseditie dus tweemaal per jaar.  Zondag 10 april 2022 is de eerstvolgende beurs en in het najaar staat deze gepland op zondag 23 oktober 2022

Sinds 2017 organiseren wij op deze locatie meerdere en verschillende soorten beurzen en hebben hier zeer goede ervaringen mee.  Deze ruime goed verlichte zaal biedt plaats aan zo’n 400 meter tafellengte voor verkopers van schaalmodellen en aanverwante artikelen op het gebied van auto’s, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, grondverzet en kraanmodellen. Voor uitgebreide horeca voorzieningen kunnen bezoekers en deelnemers terecht in het in de sporthal aanwezige en gezellige Sportcafé De Genderbeemd.

De ligging van deze locatie is zeer gunstig ten opzichte van de omliggende landen. Zo is de afstand tot de Belgische grens slechts 20 KM en bevindt de grote stad Antwerpen zich op nog geen 80 KM.  Ook  de Duitse grens (Venlo) ligt op nog geen 60 KM afstand van Eindhoven.  Gezien ook de ervaringen met andere beurzen op deze locatie verwachten wij dan ook dat zowel standhouders als bezoekers uit genoemde buurlanden de weg naar deze beurs zullen gaan vinden.

Bereikbaarheid = met eigen vervoer is dat eenvoudig omdat de sporthal zich op korte afstand van de Randweg Eindhoven (deze N2 loopt evenwijdig naast de A2) bevindt. Via Afrit 32 “Veldhoven Zuid” en dan richting Eindhoven (Shell tankstation) wordt de route naar de sporthal met verwijsborden aangegeven.

Pal achter de sporthal bevindt zich Winkelcentrum Kastelenplein dat beschikt over twee ruime gratis parkeerterreinen. Daarnaast kan ook in de naastgelegen woonwijk gratis geparkeerd worden gelegen. Niet onbelangrijk: op nog 100m van de sporthal is een pinautomaat bij de ingang van het winkelcentrum !

Middels openbaar vervoer zijn er maar liefst drie buslijnen met een nabij de beurslocatie gelegen halte en die een directe verbinding van/naar Eindhoven CS hebben.

 


terug