Agenda


9-10 juni: ReinigingsDemoDagen

10-06-2021 Terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest

De ReinigingsDemoDagen (RDD) vindt in 2021 plaats op 9 en 10 juni 2021 op het terrein van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest. De RDD is dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector.

De locatie van de alweer 10e editie van de RDD is, net als in 2019, het Nationaal Militair Museum in Soest. Zowel bezoekers als exposanten waren in 2019 zeer enthousiast over deze locatie, die centraal gelegen is en bovendien een fraaie uitstraling heeft.

RDD een begrip
De ReinigingsDemoDagen is een initiatief van de leden van RAI Vereniging. De RDD is een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen daar de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zelf zien, ervaren en met elkaar netwerken. Sinds de start in 2003 in het Autotron in Rosmalen is de RDD groot geworden op het RDW testcentrum in Lelystad, en mogen ze nu de 10e editie vieren in Soest.


terug