Agenda


AFGELAST: Truckfestival West-Friesland

22-05-2021 van 10:00 tot 17:00 uur. Centrum Medemblik

Update vanuit de organisatie:

Heel graag hadden wij dit jaar voor de 28ste keer ons TruckFestival WestFriesland georganiseerd. Door de huidige stand van zaken rondom Covid-19 en alle Covid-maatregelen kunnen we ook dit jaar het festival niet door laten gaan. Het valt simpelweg niet te organiseren in de huidige situatie voor onze deelnemers, bezoekers, sponsoren en vrijwilligers. TFWF gaat niet kijken naar een andere datum, en verschuift het festival naar volgend jaar. Hopelijk zien we jullie allemaal weer in 2022 in Medemblik!

 

Truckfestival-Westfriesland is een jaarlijks terugkerend festival gehouden in de binnenstad van het pittoreske Medemblik. Meer dan 100 trucks worden dan opgesteld in de stadskern van deze historische vissersplaats. Dit festival staat bekend om zijn gastvrijheid, kleinschaligheid maar vooral vanwege de gezelligheid en de veelbesproken ‘uittocht’!

Het unieke van Medemblik is, is dat bijna iedereen welkom is! Je hoeft geen supertruck te hebben om toegelaten te worden. Het gaat hier om het ‘ons’ gevoel. Truckers zijn we allemaal!

Toegang is gratis, ook voor diegene die zich ingeschreven hebben. Kijk voor meer informatie op de website


terug