Abonnee Worden


Trucks... Het zwaarste blad van Nederland wordt gemaakt voor chauffeurs, maar ook voor alle andere (jeugdige) liefhebbers van transport in de ruimste zin van het woord. Zwaar transport, bijzonder transport, speciale voertuigen, bouwtransport, internationaal transport, grondverzet, maar ook actualiteiten, nieuws uit de truckbranche, spannende en sensationele reportages, modelbouw, wegrestaurants, tankstations, truckracen, truckpulling enzovoort.

Elke maand weer boeiende verhalen over de chauffeur en zijn of haar omgeving. Een blad voor én over mensen die serieus met hun vak bezig zijn. Vaste rubrieken zijn o.a. de 'Truck Nieuws', 'Truck van de Maand', 'Ritje mee met...', 'Bedrijf in de Kijker', 'Vrouwen in Transport', 'Supertruck', Columns, Modelbouwnieuws en de Evenementenagenda. En iedere maand een gratis dubbelposter!!! Kortom, een blad voor iedereen die de transportwereld een warm hart toedraagt. Word nu abonnee: een jaar voor slechts € 43,50. En maak keuze uit één van de vele welkomstgeschenken.

Waarom een abonnement?
* Voordeliger dan in de winkel
* Iedere maand thuis op de deurmat, geen nummer gemist
* Maandelijks kans op fraaie cadeaus, verloot onder trouwe abonnees
* Met een TrucksCard 10% korting op alle aankopen via onze Truckshop.nl
* Bij aanvang nieuw abonnement keuze uit diverse welkomstgeschenken

Klik hier om abonnee te worden!!!

Nieuw abonnement:
Een abonnement op Trucks, het zwaarste blad van Nederland, kan op ieder gewenst moment ingaan. Bij aanvang van een nieuw abonnement (dus wanneer u niet eerder abonnee bent geweest), kan een keuze gemaakt worden uit één van de welkomstgeschenken. Het welkomstgeschenk wordt binnen 14 dagen, na ontvangst van uw betaling, toegezonden. Wanneer een welkomstgeschenk is uitverkocht, zullen wij u hierover berichten en uit tal van andere items een keuze bieden.

Bedrag:
€ 43,50 per jaar
€ 48,00 per jaar (= incl. TrucksCard)

Betaling:
Het verschuldigde bedrag kunt u zelf overmaken op onze rekening. In verband met de nieuwe SEPA-regels, vervalt de mogelijkheid tot een eenmalige machtiging. Overschrijven in Europa gaat voor iedereen via IBAN en BIC. Wij verzoeken, ook voor betalingen vanuit België, uitsluitend onderstaand bankrekeningnummer te gebruiken:

IBAN            : NL11 INGB 0007 1813 14
BIC              : INGBNL2A
Op naam van: Powerline BV
                      J. Keplerweg 8-C
                      2408 AC  Alphen aan den Rijn
                      Nederland

Indien bekend, vermeldt s.v.p. uw lidnummer. Bij een nieuw abonnement ook graag het gewenste welkomstgeschenk vermelden. De actie "3 nummers gratis" betreft drie recent uitgebrachte uitgaven, die in één pakket worden toegezonden. Voor sommige cadeaus betaalt u een bijdrage in de verzendkosten, zie omschrijving per cadeau. Welkomstgeschenken kunnen niet geruild worden.

Abonnementsvoorwaarden
Een abonnement wordt aangegaan voor een looptijd van minimaal 1 jaar. Indien u wenst op te zeggen, verzoeken wij dit minimaal 2 maanden voor de vervaldatum schriftelijk (of per email) aan ons kenbaar te maken. Binnen 14 dagen ontvangt u onze bevestiging. Bij verlenging hoeft u geen actie te ondernemen, hiervoor ontvangt u van ons een nota. Géén kleine lettertjes, onze abonnementsvoorwaarden treft u duidelijk op onze website onder de kop 'voorwaarden' aan.