Agenda


Mega Trucks Festival

11-12-2021 van 10:00 tot 17:00 uur. Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch

Alweer de zevende editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op  zaterdag 12 en zondag 13 december 2020 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 32.000m2 vermaak, met voor elk wat wils.

Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse  kranen en vrachtwagens. Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo's van truckdealers opgesteld. Betreedt het evenement via de Langstraathal en bezoek de truckdealers. Maak meteen een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine.

Op veler verzoek keert RadioNL opnieuw terug en brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Publiek kan plaatsnemen op het grote terras, genieten van een hapje en een drankje en van de (live)muziek. Vanaf het podium worden leuke prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Genieten van de zweefmolen, knutselen of uitleven op het springkussen, terwijl papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden rustig kunnen bijkletsen. En ook ontbreekt de indoor zandbak niet. De Bouwsteen zorgt voor Lego bouwwedstrijden en er is een heuse mini kermis!

Toegangsprijzen
* Kinderen tot 6 jaar: gratis entree
* Kinderen van 6 tot 12 jaar: € 10,00
* Vanaf 12 jaar en volwassenen: € 12,50

In de media, waaronder Trucks Magazine en via deelnemende standhouders, zijn er kortingsbonnen te verkrijgen. Hiermee ontvang je aan de kassa direct € 2,50 korting per persoon!

Openingstijden
Zaterdag 12 december: van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 13 december: van 10.00 tot 17.00 uur

Parkeergelden
De Brabanthallen brengen € 10,00 parkeergeld per auto in rekening. U kunt een ticket aanschaffen bij de automaten in de centrale entreehal (tegenover de kassa's) of direct aan de kassa kopen. Het NS treinstation bevindt zich op loopafstand.


terug