Agenda


10e Autominiaturenbeurs en Modelbouwshow

02-10-2021 van 10:00 tot 16:00 uur. Fries Congrescentrum, Oprijlaan 3 in Drachten

In oktober 2011 werd door WB Evenementen de eerste editie van deze Miniaturenbeurs voor verzamelaars van auto-, vrachtwagen- en landbouwminiaturen georganiseerd en werden standhouders en organisatie werden prettig verrast door een enorme publieke belangstelling.

In het Fries Congrescentrum Drachten (FCD) heeft WB Evenementen voor deze alweer 9e Miniaturenbeurs Drachten de beschikking over meerdere zalen met een totale beursvloer van bijna 7000 m2 en een deelname van meer 150 verkopende standhouders. De organisatie zorgt er voor dat schaalmodellen van auto’s, vracht-wagens en landbouw allen goed zijn vertegenwoordigd.

Modelbouwshow  Voor de derde maal wordt een groot gedeelte van de Evenementenhal (5500m2) wordt vrijgehouden voor modelbouwers op het gebied van hijskranen, zwaar transport en grondverzet. Hier alleen expo en waar verenigingen, bouwgroepen en individuele bouwers hun bouwwerken en projecten zoals diorama’s kunnen presenteren. Ook worden demo’s gegeven met radiografisch bestuurbare modellen. Hier omheen staan de verkoopstands met alles op het gebied van modelbouw en bijbehorende artikelen.

Deze fraaie beurslocatie (Oprijlaan 3, 9205 BZ) in Drachten is centraal gelegen in Noord-Nederland en bevindt zich op korte afstand van de A7 (Afrit 29) en is daardoor eenvoudig te bereiken. Het FCD beschikt met een eigen P1, P2 en P3 over ruim voldoende GRATIS parkeergelegenheid.


terug