Agenda


Autominiaturenbeurs Eindhoven

16-04-2023 van 10:00 tot 15:00 uur. Sporthal Genderbeemd, Eindhoven

Sinds 2017 organiseert WB Evenementen op deze locatie meerdere en verschillende soorten beurzen en hebben hier zeer goede ervaringen mee.  Deze ruime goed verlichte zaal biedt plaats aan zo’n 400 meter tafellengte voor verkopers van schaalmodellen en aanverwante artikelen op het gebied van auto’s, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, grondverzet en kraanmodellen. Voor uitgebreide horeca voorzieningen kunnen bezoekers en deelnemers terecht in het in de sporthal aanwezige en gezellige Sportcafé De Genderbeemd.

Bereikbaarheid = met eigen vervoer is dat eenvoudig omdat de sporthal zich op korte afstand van de Randweg Eindhoven (deze N2 loopt evenwijdig naast de A2) bevindt. Via Afrit 32 “Veldhoven Zuid” en dan richting Eindhoven (Shell tankstation) wordt de route naar de sporthal met verwijsborden aangegeven.

Pal achter de sporthal bevindt zich Winkelcentrum Kastelenplein dat beschikt over twee ruime gratis parkeerterreinen. Daarnaast kan ook in de naastgelegen woonwijk gratis geparkeerd worden gelegen. Niet onbelangrijk: op nog 100m van de sporthal is een pinautomaat bij de ingang van het winkelcentrum !

Middels openbaar vervoer zijn er maar liefst drie buslijnen met een nabij de beurslocatie gelegen halte en die een directe verbinding van/naar Eindhoven CS hebben.


terug