Agenda


NAMAC-beurs Houten

15-06-2024 van 10:00 tot 15:00 uur. Euretco Expo Center, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

Al vele jaren organiseren wordt in de Expo Houten de NAMAC-beurs georganiseerd. Dit is de grootste miniatuurautobeurs in Europa. Hier tref je miniatuurauto's en vrachtwagens aan in verschillende schalen. Zowel nieuw als tweedehands. Grote kans dat je hier het ontbrekende item van jouw verzameling vindt!

Voor NAMAC-ledenis de toegang gratis. Niet-leden worden verzocht vooraf via de hun ticket(s) online te kopen om lange wachtrijen bij de ingang te voorkomen. Maar aanschaf van tickets aan de kassa is wel mogelijk. Voor bezoekers is de NAMAC beurs open van 10.00 tot 15.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Expohallen en parkeren is gratis.

Er zijn verschillende horecafaciliteiten aanwezig tijdens de beurs. Hier kan iedereen gezellig samen komen om kennis te maken of die mooie nieuwe aanwinsten door te spreken.Let op: Er is in de Expogebouw geen geldautomaat (Geldmaat) aanwezig om geld te pinnen.Iedereen wordt gevraagd de aanwijzingen van verkeersregelaars, exploitanten, NAMAC vrijwilligers en/of surveillanten op te volgen. Voor verdere informatie omtrent zie hun website.

Komende data 2023: zaterdag 19 augustus, zaterdag 21 oktober en zaterdag 2 december. Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten


terug