Agenda


Autominiaturenbeurs en Modelbouwshow Leek

24-09-2022 van 10:00 tot 16:00 uur. Sportcentrum Leek, De Schelp 35, 9351 NV, Leek

Na vele jaren te gast te zijn geweest in het Fries Congrescentrum Drachten (FCD) heeft WB Evenementen eindelijk een geschikte nieuwe locatie voor dit evenement gevonden. Noodzakelijk omdat de hal in Drachten niet meer beschikbaar is voor evenementen. Op korte afstand van Drachten en gelegen nabij dezelfde A7, kunnen we na twee geannuleerde edities (Covid) nu een doorstart maken in Sportcentrum Leek.  Dit is een in Noord Nederland zeer bekende evenementen locatie.

Modelbouwshow  In de grote sporthal wordt vergelijkbaar met Drachten een groot gedeelte van de sporthal vrijgehouden voor modelbouwers op het gebied van kranen, zwaar transport, trucks en grondverzet. Hier alleen expo en waar verenigingen, bouwgroepen en individuele bouwers hun bouwwerken en projecten zoals diorama’s kunnen presenteren. Ook worden demo’s gegeven met radiografisch bestuurbare modellen. Hier staan ook verkoopstands op het gebied van modelbouw en bijbehorende artikelen.

Beurslocatie
In Sportcentrum Leek hebben we de beschikking over een grote sporthal en de aangrenzende ruimten met een totale beursvloer van zo’n 3000m2.  De organisatie zorgt er voor dat schaalmodellen van auto’s, vrachtwagens  en landbouw op deze grote verkoopbeurs goed vertegenwoordigd zijn. Deze beurslocatie beschikt ook over uitgebreide horecavoorzieningen en heeft met eigen parkeerterreinen ruim voldoende GRATIS parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid
De beurslocatie bevindt op korte afstand van de A7 wat de snelste verbinding is tussen Noord Holland en Duitsland. Vanaf Afrit 34 (Leek – Roden) is de Sportcentrum Leek eenvoudig bereikbaar.  Voor wie met het openbaar vervoer reist. Vanaf Hoofdstation Groningen is er een rechtstreekse busverbinding via Qbuzz Lijn 3. In Leek bevinden zich twee bushaltes aan de Auwemalaan op korte loopafstand van Sportcentrum Leek.

Kijk voor meer informatie op hun website


terug