4wd Extra Bij Cadeau Abo


Lees je zelf iedere maand Trucks en wil je een ander daar ook plezier mee doen? Dat kan! Geef een Trucks-abonnement cadeau en ontvang zelf 3 nummers 4WD Magazine in de bus. Vul onderstaand formulier in. Vermeldt de gegevens van de persoon die u het blad cadeau wenst te geven (= ontvanger) en uw eigen gegevens (= betaler). Kies een abonnement met of zonder TrucksCard. Het cadeau-abonnement kan op ieder gewenst moment ingaan, verzending na ontvangst van de betaling.

Klik hier voor een cadeau-abonnement op Trucks met 3 nummers 4WD

Bedrag:
€ 43,50 per jaar (= 11 Trucks-uitgaven)
€ 48,00 per jaar (= incl. TrucksCard, voor 10% korting op alle aankopen via onze Truckshop.nl)

Betaling:
Het verschuldigde bedrag kunt u zelf overmaken op onze rekening. In verband met de nieuwe SEPA-regels, vervalt de mogelijkheid tot een eenmalige machtiging. Overschrijven in Europa gaat voor iedereen via IBAN en BIC. Wij verzoeken, ook voor betalingen vanuit België, uitsluitend onderstaand bankrekeningnummer te gebruiken:

IBAN            : NL11 INGB 0007 1813 14            BIC: INGBNL2A
Op naam van: Powerline BV
                      J. Keplerweg 8-C
                      2408 AC  Alphen aan den Rijn (Nederland)

Indien bekend, vermeldt s.v.p. het lidnummer. Zo niet, geef dan naam van de ontvanger mee in de omschrijving bij de betaling.

Voorwaarden Cadeau-abonnement:
Het cadeau-abonnement wordt na één jaar (= 11 nummers) automatisch beëindigd. Na de laatste uitgave, volgt géén nota voor verlenging. Mocht er dan nog interesse zijn om het abonnement voort te zetten, vernemen wij het graag. Een welkomstgeschenk wordt slechts éénmalig verstrekt, dus niet bij hernieuwing van het abonnement. De actie "3 nummers 4WD gratis" betreft drie recent uitgebrachte 4WD-uitgaven, die in één pakket worden toegezonden. Welkomstgeschenken kunnen niet geruild worden. Uw gegevens worden verstrekt aan de abonneeservice van 4WD Magazine, zij kunnen u eenmalig benaderen voor een 4WD abonnement.