Truckshow VeenendaalAl jaren is de VTV (de Veenendaalse Truckers Vereniging) een begrip onder de ( lokale) chauffeurs. Ook dit jaar was het weer zover en streek het team weer neer op het MAC-terrein voor de bekende truckshow.

Op vrijdagavond was het een mooie parade binnenrijdende trucks, die uitgeloot waren om te komen. Onder de juiste begeleiding ging iedereen naar zijn/haar plek. Ook dit jaar was het vaste team van verkeersbegeleiding weer aanwezig waardoor het binnenrijden en plaatsen prima verliepen.


De vrijdagavondshow was weer geslaagd met de vele lampjes en liep lekker door tot in de late uurtjes. De zaterdagochtend was iedereen aan het bijkomen van een gezellige avond/nacht, maar al snel was iedereen goed wakker. En zo gingen zij weer gezellig verder. Er waren o.a. een ijscowagen, stormbaan, springkussen en diverse activiteiten. Voor iedereen wat wils.

Na de prijsuitreiking volgde traditiegetrouw de uittocht, waar iedereen nog even los kon gaan. En mensen vrolijk iedereen stonden uit te zwaaien.  Zo kwam er een einde aan een fantastisch chauffeursweekend.
Iedereen bedankt voor dit geslaagde weekend, Jantine