Cadeau Abonnement


Bent u zelf al abonnee - of lezer(es) - van Trucks Magazine en wilt u een ander het blad cadeau doen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in. Vermeldt de gegevens van de persoon die u het blad cadeau wenst te geven (= ontvanger) en uw eigen gegevens (= betaler). Kies een abonnement met of zonder TrucksCard.

Het cadeau-abonnement kan op ieder gewenst moment ingaan. Eenmalig kan een keuze gemaakt worden uit één van de welkomstgeschenken. Deze wordt binnen 3 weken, na ontvangst van uw betaling, toegezonden. Geef aan of het welkomstgeschenk bezorgd dient te worden bij de ontvanger of bij uzelf (= de betaler). Wanneer een welkomstgeschenk is uitverkocht, zullen wij u hierover berichten en uit tal van andere items een keuze bieden.

Klik hier voor een cadeau-abonnement op Trucks!!!

Bedrag:
€ 43,50 per jaar
€ 48,00 per jaar (= incl. TrucksCard, voor 10% korting op alle aankopen via onze Truckshop.nl)

Betaling:
Het verschuldigde bedrag kunt u zelf overmaken op onze rekening. In verband met de nieuwe SEPA-regels, vervalt de mogelijkheid tot een eenmalige machtiging. Overschrijven in Europa gaat voor iedereen via IBAN en BIC. Wij verzoeken, ook voor betalingen vanuit België, uitsluitend onderstaand bankrekeningnummer te gebruiken:

IBAN            : NL11 INGB 0007 1813 14
BIC              : INGBNL2A
Op naam van: Powerline BV
                      J. Keplerweg 8-C
                      2408 AC  Alphen aan den Rijn
                      Nederland

Indien bekend, vermeldt s.v.p. het lidnummer. Zo niet, geef dan naam van de ontvanger mee in de omschrijving bij de betaling.

Voorwaarden Cadeau-abonnement:
Het cadeau-abonnement wordt na één jaar automatisch beëindigd. Na de laatste uitgave, volgt géén nota voor verlenging. Mocht er dan nog interesse zijn om het abonnement voort te zetten, vernemen wij het graag. Een welkomstgeschenk wordt slechts éénmalig verstrekt, dus niet bij hernieuwing van het abonnement. De actie "3 nummers gratis" betreft drie recent uitgebrachte uitgaven, die in één pakket worden toegezonden. Voor sommige cadeaus betaalt u een bijdrage in de verzendkosten, zie omschrijving per cadeau. Welkomstgeschenken kunnen niet geruild worden.